fbpx

Epilarea definitivă cu laser

Laser expert

Ce trebuie să ști despre epilarea definitivă cu laser?

Epilarea definitivă cu laser este o metodă eficientă și nedureroasă de a scăpa de firele de păr inestetice, care te va face să te simți bine în pielea ta, oricând, oriunde ai fi! Epilarea cu laser este o procedură estetică extrem de populară, mai ales în rândul vedetelor de la nivel global.

Tehnicile tradiționale, precum epilarea cu ceară (extrem de dureroasă de altfel) sau epilarea cu lama de ras, au fost înlocuite cu noi proceduri estetice de ultimă generație, care se bazează pe tehnologia revoluționară a aparatelor laser.

Epilarea definitivă cu laser este o procedură estetică de ultimă generație (datorită echipamentelor avansate din punct de vedere tehnologic – laser cu 3 lungimi de undă) care te ajută sa elimini părul inestetic din toate zonele corpului, indiferent că e vorba de mâini, axile, picioare sau zone mai sensibile, precum zona inghinală sau zona mustaței. Este soluția cosmetică care te scapă de părul nedorit și lăsă pielea fină și moale la atingere.

În centrele noastre de epilare definitivă cu laser procedura se realizează în condiții de maximă siguranță și confort total pentru pacient. Operatorul trebuie să poarte ochelari, mănuși și mască de protecție. Procedura laser este nedureroasă și, în unele cazuri, poate fi resimțită o senzație de căldură sau mici înțepături.

Tratamentul de epilare cu laser se face doar pe pielea proaspăt rasă cu lama. Terapeutul va aplica un gel transparent și rece (de tipul ultrasunet) pe zona care urmează sa fie epilată, astfel încât aplicatorul aparatului laser sa aibă o aderență cât mai bună. Apoi, terapeutul va glisa aplicatorul pe zona tratată, cu mișcări circulare și liniare. Energia laser va distruge rădăcina firelor de păr și va opri dezvoltarea lor.

Procedura de epilare cu laser are ca scop distrugerea firelor de păr. Sunt necesare mai multe ședințe de tratament, deoarece eficacitatea maximă apare în faza de creștere anagenă, iar ciclurile de creștere a firelor de păr diferă de la pacient la pacient și zonă tratată.

Intensitatea energiei cu laser poate fi ajustată în funcție de tipul firelor de păr (groase sau subțiri, deschise sau închise) culoarea pielii (fototipul cutanat) și zona care urmează sa fie epilată.

 • Nu mergeți la plajă sau la solar cu cel puțin 2-3 de zile după de sesiune.
 • Folosiți cremă cu protecție solară în zonele tratate expuse la soare în următoarele săptămâni.
 • Imediat după procedură poate să apară o roșeață temporară ce se calmează după aplicarea unei creme hidratante sau apa termală.
 • Nu folosiți produse care irită pielea.
 • Evitați să folosiți articole de îmbrăcăminte strânse sau mulate care ar putea provoca frecare în zona de epilată.
 • Aplicați un produs hidratant pe zona epilată. Nu aplicați imediat machiajul.
 • Evitați orice iritare cauzată de epilat, cum ar fi deodorantul cu alcool.

Procedura de epilare cu laser poate dura între 5 minute (axilă sau mustață) și până la aproape două ore (epilare integrală, pe tot corpul), în funcție de zona tratată. Ședințele de epilare, indiferent de zonă, se fac la o distanță cuprinsă între 4 și 8 săptămâni.

Pentru un tratament complet de epilare cu laser sunt necesare, de regulă, între 8 și 10 proceduri, efectuate la distanță de 4-8 săptămâni. Perioada tratamentului poate să difere în funcție de sex, vârsta, activitate hormonală, tipul părului (grosime și culoare) și zona tratată. Totuși, rezultatele încep să se vadă de la primele ședințe.

Se recomandă două sau trei ședințe de întreținere pe an.

Foliculita este o afecțiune dermatologică des întâlnită, atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților, indiferent de vârsta. De obicei (dar nu întotdeauna), este cauzată de infecția bacteriană sau fungică a foliculilor piloși (săculeții de la baza firelor de păr, care se găsesc sub piele). La început, în jurul foliculilor afectați pot apărea mici umflături roșii (asemănătoare acneei). Ulterior, infecția se poate răspândi și pot să apară umflături dureroase, acoperite de cruste.

De obicei cauzată de bacterii precum Staphylococcus aureus, foliculita poate să apară în orice zonă a corpului acoperită de păr, dar cel mai des este întâlnită la nivelul feței, al picioarelor, al scalpului și în zona inghinală. Alte cauze care pot duce la apariția foliculitei sunt epilarea cu aparatul de ras sau epilarea cu ceară, și chiar transpirația excesivă.

Tratarea în profunzime a infecțiilor de la nivelul firelor de păr poate fi ajutată de epilarea definitivă cu laser. Rezultatul va fi o piele fină și mătăsoasă, dar și sănătoasă, lipsită de păr. Eplicarea cu laser este singurul remediu eficient în tratarea foliculitei.

Epilarea definitivă cu laser este indicată tuturor doamnelor și domnișoarelor care își doresc o piele sănătoasă și lipsită de păr sau au genetic o pilozitate excesivă.

 • Picioare lung (inclus degete) – 400 lei
 • Picioare scurt (inclus degete și genunchi) – 250 lei
 • Brațe total (inclus degete) – 250 lei
 • Brațe scurt (inclus degete și cot) – 200 lei
 • Inghinal total (inclus linia bikini și interfesier) – 200 lei
 • Față total – 200 lei
 • Fese – 200 lei
 • Linia bikini – 100 lei
 • Axile – 120 lei
 • Mustață / bărbie / perciuni / areole / linia albă – 60 lei

Rezultate clienți

Programează-te online

Calendar programări

Puteți solicita o programare online folosind calendarul nostru de programari de mai jos. Trebuie doar să alegeți data și să parcurgeți pașii.

Solicitând o programare prin intermediul calendarului de programări de pe această pagină, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. conform politicii de confidentialitate Laser Expert.

iulie 2024
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Epilarea definitivă cu laser Cluj-Napoca, jud. Cluj
Adresă locație
Program de lucru

Luni-Vineri 10:00 – 18:00
Sâmbătă-Duminică Închis

Urmărește-ne pe Social Media
Epilarea definitivă cu laser Deva, jud. Hunedoara
Adresă locație
Program de lucru

Luni-Vineri 10:00 – 18:00
Sâmbătă-Duminică Închis

Urmărește-ne pe Social Media
Epilarea definitivă cu laser Timișoara, jud. Timiș
Adresă locație
Program de lucru

Luni-Vineri 09:00 – 17:00
Sâmbătă-Duminică Închis

Urmărește-ne pe Social Media